Groepen

Bedrijfs- & teamuitjes

Voor de leukste bedrijfs- en teamuitjes kun je terecht in onze (B)arcade! Er kunnen maximaal 22 personen gelijktijdig in onze (B)arcade terecht wat het dus het perfecte uitje voor groepen maakt. Geniet van een drankje op ons verborgen dakterras of in een van onze binnenruimtes!

Combineer een bezoek aan onze (B)arcade met een ander uitje! Bezoek www.uitjesittard.nl voor alle uitjes!

champagne-3515140_1920
drinks-2578446_1920

Vrijgezellenfeesten 

Organiseer je een vrijgezellenfeest en ben je op zoek naar een onvergetelijke activiteit? Er kunnen maximaal 22 personen gelijktijdig in onze (B)arcade terecht wat het dus het perfecte uitje voor groepen maakt. Combineer je bezoek aan onze (B)arcade met een ander uitje! Gaan jullie de zenuwen beproeven in een van onze Escape Rooms? Laat je de oermens in je los tijdens Axe Throwing? Of vlieg jij (nu even niet door de roze wolken) door een stad in Virtual Reality?

Kijk op www.uitjesittard.nl voor alle uitjes!

Kinderfeestjes

Ook voor de leukste kinderfeestjes kun je terecht in onze (B)arcade! Door het brede aanbod is er voor ieder wat wils! We hebben verschillende arrangementen om onze (B)arcade te combineren met leuke andere activiteiten om het perfecte kinderfeestje te bieden! Zo kan je Sittard ontdekken met een Outdoor Escape Game of schiet op UFO’s, maak een ritje in een achtbaan, vlieg door de stad als een superheld of werk in een wereld die is overgenomen door robots in Virtual Reality.

 Bezoek www.uitjesittard.nl voor alle uitjes, of klik hier voor alle arrangementen!

Verjaardagstaart